Vakuum

Vakuum

Anotace: vesmírný déšť

Když
prší, někde
uvnitř v tobě
roste vakuum
rozpíná se
jako vesmír
čelíš tlakům
čelíš kráse
cizích lidí
pláčeš sama
sama vidíš
že když prší
pod hvězdama
nejsi sama
nejsi sama
někteří se
za to stydí.
Autor fidgetypoet, 03.04.2009
Přečteno 218x
Tipy 5
Poslední tipující: branwen, Petbab, enigman, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí