Dvojí tvář

Dvojí tvář

Anotace: Proště taková básnička která vznikla z jednoho slova... De říct,že některé lidi to HODNĚ vystihuje ..

Nejsi jediný,
zdaleka tak neviný.

Na první dojem Anděl,
pak jen chladnokrevný Ďábel!

Když předctíráš,
chudáčkem se nazýváš.

Je mi hrozně,
ale je mi z tebe špatně.

Říkáš,že oba sme stejní,
v každém jiná krev pramení!

Ty jsi jako já?
Dovol abych se zasmála.

Ha ha ha,
nehraj si na boha!

Vše skvělé na tobě,
obrátilo se v hrobě.

Je to tak,
nejsi jediný,
zdaleka né tak úžasný.
Autor Dark dream, 03.04.2009
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí