Znovupokorný

Znovupokorný

Anotace: Druhá šance čeká na to, až ji vyzvěš k tanci

V dlaních trochu prachu
v botě malý rybníček

Zatím zklamán z toho krachu
přítelem je mi starý deníček

Dlouho neviděl jsem světlo
do očí mne Slunce pálí

O strom opírám své tělo
anděl s ďáblem na rameni

I ti už se o mě báli

Topil jsem duši pod vodou
oni na hladinu vyplavali

Záchrana byla dohodou
a přáteli se oba stali

Lepšího života a lásky
nemusím teď hledat v dáli
Autor Dixie Bechert, 04.04.2009
Přečteno 284x
Tipy 2
Poslední tipující: DNA
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela pěkná :)

04.04.2009 11:19:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí