Anotace: ...

Až…
Až jednou zradí Tě celičký svět,
Až jednou uvadne ten nádherný květ.
Až jednou budeš o věčné lásce snít,
Až ztratíš to,co jsi chtěl pro sebe mít.
Až najdeš na nebi svou hvězdičku,
Až nebudeš muset čekat ani chviličku.
Až rozjasní se Ti den,
Až se Ti splní tajný sen.
Až začne sněžit nebo pršet na Tvé přání,
Až budeš konečně k mání.
Až já přestanu plakat a vzpomínat,
Až jako poslední začne naděje umírat.
Až listí nebude padat shora dolů,
Až budeme někdy spolu.
Až Měsíc i Slunce přestane svítit,
Až půjde štěstí jen tak chytit.
Až na konec světa pojedou vlaky,
Až zmizí z nebe všechny mraky.
Až vytratí se zloba a skončí všechny války,
Až místo zbraní se budou používat pálky.
Až začnou nás dusit stromy,
Až přestaneme stavět další domy.
Až budeme se pořád smát,
Až přestaneme si do očí lhát.
Až budeš chtít proměnit se v motýlka,
Až přistřihnou Ti křidýlka.
Až podají Ti přátele v nouzi ruku,
Až přestanou Ti říkat malý kluku.
Až okusíš bolest na vlastní pěsti,
Až tvůj život opustí štěstí.
Až pochopíš samoty smutek,
Až uděláš dobrý skutek.
Tak pochopíš,proč je lepší milovat a dobré přátele mít,
Před realitou neutíkat,raději jen snít.
Autor Seatka, 18.10.2005
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí