Amorova tětiva

Amorova tětiva

Anotace: Mírná satira...s úmyslem pobavit...-:)))

Ač přilnut k městu Bechyni
hledám svoji Bohyní
s tím že city mám jen
poloskryté..
Láska ta slepá potvora
tak přinutila Amora
aby šíp svůj vytáhl
a bravurně zasáhl
na príkaz samotné
Afrodité..
Však moula Amor protiva
nevšim si že tětiva
je více než letitá..
A tak když šíp vytáhnul
vyslal..aniž zasáhnul
s výslednicí.. jež byla
víc než zákonitá.
Afrodité v úžasu
zapomněla na řasu
jež v oku ji utkvěla..
odpustila si pindy
snaže se dostat z bryndy
- čímž by lidem prospěla.
Láska je tak na snadě
skví se.. dále přežívá..
Amor nafasoval na skladě
luk - na němž tkví nová
tětiva.
Autor lionovic, 04.04.2009
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí