Noční království

Noční království

Anotace: (24.3.2009)

Měsíc, největší ze všech tuláků,
navrátiv se k nám v bledém jasu,
zahalen v závoji času,
ovíván zástupem mraků,
složen ze zlatých klasů,
je nejkrásnější z majáků.

Vévodí roji zlatých hvězd,
ze kterých čteme svoje známky,
toužíc spatřit záři měst,
z nichž vyrůstají vzdušné zámky.

Královstvím noci zní náš zpěv,
opěvujeme volnost, přátelství,
kouzelných snů jsme poselstvím,
smísíme svoji rudou krev,
rozšíříme své nové společenství,
jehož symbolem je náš úsměv.

Černé noční známky nás provázejí,
extrovní momenty spolu zažíváme,
s divokým smíchem hvězdy vycházejí,
tam, kam v objetí hledíme.
Autor démon zatracení, 04.04.2009
Přečteno 256x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Winnacott, kikis, Lilly Lightová, lucajda89
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

noc je nádherná.. často mnohokrát lepší než den..

19.04.2009 12:06:00 | Emily Winnacott

Moc se mi to líbilo!
ST

07.04.2009 16:49:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí