terezko my tě milujem!!!

terezko my tě milujem!!!

Anotace: k tomu není co dodat!!!

ty jsi se vždy smála
tvoje slova mě na srdci hřála
cinkot tvého smíchu zněl
slavíček vesele si pěl

tvoje oči zářili radostí
co druhé v okolí pohostí
tvoje puberťácké nápady
věčně dlohé rozpravy...

teď smích už nezní tak krásně
spíše se slyší jen vzácně
slova, která tvoje ústa mluví
teď spíše studí než hřejí

jiskry v očích pohasli
jako by je skřítci odnesli
tvoje nápady tak potřeštěné
zatím zní v dály nevratně

rozpravy jsou pořád dluhé
ale chladné a studené
jestli ještě má cenu žít
nebo snad věčně snít?

pomalu tě to ubíjí
nechci sledovat jak tě to zabíjí
jak ti mám pomoci
nekoukat jen v bezmoci

však my tu pro tebe jsme
kdykoliv rádi pomůžeme
prosím neopouštěj nás
nenech prolomit tu hráz

prosím neublíži člověku, který tě miluje
protože být bez tebe to ho zabije
v tobě našel radost a štěstí
jako měsíc ve tmě, když jediný svítí

přítelkyně jsme už dlouho
zažili jsem spolu opravdu mnoho
nechci tu bez tebe být
ve vzpomínkách žít

ani nevíš co pro nás znamenáš
jak to hřeje, když se usmíváš
víš, že my tě milujem
kdykoliv ti pomůžem!!!

prosím dodrž co jsi slíbila
Autor šášátko, 04.04.2009
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubino 2, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí