Memory /z muzikálu Cats/

Memory /z muzikálu Cats/

Anotace: Můj český text :-) Vzpomínka na krátké okouzlení, v těchto dnech přesně před rokem...té dušičky je škoda,změnila se...

MEMORY
/z muzikálu Cats/

Blízká, byla jsi mi tak blízká
Čím jsem si Tě jen získal?
To do dneška nevím.

Zůstaň v hlavě
Zrzavá vílo se svým stylem
Tikot hodin odbíjí.

Paměť má ještě neselhává
Kdo ti do očí lhává
Že nejsi nádherná.

Co teď dověděl jsem se
To mě zaskočilo
Bylas jiná, jiná jen.

Vlasů záře zrzavá
Stín chrání Tvé hnědé oči
Náruč světla, slunce hlavu točí
A já mám vzpomínek pár.

Blízká bylas za jeden večer
Já až radostí brečel
Že už smutná nejsi.

Teď jsi zhrubla
Od patnácti dělí tě jen čas
Do snů vcházíš
Změněná.

Změna Tvá bohužel k horšímu
Vzpomenutí teď mýmu
Zásadně teď brání.

Bylas jarní
A loňská hvězda v jarních duhách
Tak zůstaneš
Původní.

Přes rok smutná prý bylas´
Ode mě jsi kousek cesty
Vidět chtěl jsem, s tebou jít snad lesem
A mít přátelství krásné.

Jenže tys odjela na chatu
Máš prý hodného tátu
Co ti všechno splní
Kamarádů se zříkáš a přidáváš se do part
Stejná u mě zůstáváš.
Autor Zasněný básník, 05.04.2009
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: slečna.závist, Anitta, strašidýlko-střapatý, Danik, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ten zaciatok je podareny,ale prilisne predlzovanie basni trochu uskodilo :(

05.04.2009 14:51:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí