Na náměstí

Na náměstí

Anotace: ..........

V prozíravé záři
hřejících doteků,
v objetí prchajících
letmých pohledů
Obdivu uprostřed
náměsti Ticha,
zkropeným žalem.

S grafittami v úsměvu,
žár v blankytných očích
v odraze na dně kašny zítřků,
na tváři mince svádění
dešťových slz
Objímání,

tanec v přání
rozkvetlých šeříků
a vlasy jako zlatý
déšť..

Přijímání reality
v usínající budoucnosti
vzpomínek,
cestou neznanou
doběhnout do cíle
ke skalám ztracené...

nikde neznačené,
nést v náručí pravdu
lásky objevené
a pohladit nedotčené,

vystát si důlek
v zatracení davu,
desítky let v dlani objevovat
Svět
se zaprášenou mincí...

Až dlaň zchladne...
Mince bude objevovat dál,
Život, jenž jí "někdo" dal...
-Vděčně
Autor padající do neznáma, 05.04.2009
Přečteno 261x
Tipy 14
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, strašidýlko-střapatý, enigman, Lenullinka, ziriant, Petbab, Květka Š., no.signal, Markéta Hl., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle dílko má pro mne hlubokou myšlenku, vybavila jsem si jisté věci. Dobře se mi četlo, nutí k zamyšlení. Je to skvěle napsané. ST!

05.04.2009 10:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí