Jaro přeje..

Jaro přeje..

Anotace: Psala jsem za kámošku básničku k narozkám:-D

Přichází jaro, vše začne kvést
Janička slavit tu bude fest
S kámoškou Simčou si do nosu dají
Protože tak to moc rády mají

Po letech přátelství věří jedna druhé
Tohleto pouto je jim moc drahé
Chytaj spolu motýlky a zdatný chlapy
Co po nich slintaj a natahujou tlapy

Však přátelství je na prvním místě
To obě ví docela jistě
No a teď k tomu našemu přání
Ať vám tu nevynesem hluboké spaní

Hodně zdraví, štěstí a splněných snů
Krásného úsměvu nekonečně dnů
Na rtech sladká limča
To vše přeje Tvá Simča
Autor wigi.sama, 05.04.2009
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, enigman, Chancer, Flamy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mít narozeniny na jaře je radost..taky je tak mám :-)

05.04.2009 15:17:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí