Můj malý výlet

Můj malý výlet

Anotace: ...

Malý vůz čeká mě na obloze,
aby mě svezl po mléčné dráze,
povozil noční oblohou,
za kterou lidé nemohou

kruh života dokončen tu není,
je to fakt či pouhé snění?
při cestě vlasy tvé vlají,
cítíš jak na záda klesají

stavíme ve stanici u měsíčku,
nadechni se,cítíš tu výšku?
v tichu se proplétáš smysly ostatními,
cítíš jak nenímáš, bez pocitu viny

zas už jedeme,pomalu a dolů,
teď užívejme posledních střípků času,
než zase zasedneme u kulatého stolu

vznešeně vystoupíš,
spadneš však rázem,
mozek si prokrvíš,
ne, nejsi blázen
Autor Sllunce, 05.04.2009
Přečteno 207x
Tipy 5
Poslední tipující: Alasea, Kapka, enigman, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v tom je trocha naděje,výborné

05.04.2009 14:44:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí