Kapavka života

Kapavka života

Anotace: co to sakra je "Malast"??

Malast, slast neskutečná,
v polibcích něžné múzy,
odepřeno od života za zdí,
v plném příkopu slizu.

V krvelačná monstra na zdech,
doteky dnešní noci se stávají,
posledním útočištěm v objetí,
života nesmyslnost a života ráj.

Z okapů za oknem sleduji,
jak déšť po kapkách do země se vpíjí,
stačila i jen decka alkoholu,
a teď společně s deště do země se vpíjím.

Malast, slast neskutečná,
v polibcích nevěřící múzy,
odepřeno od smrti za zdí,
v plném příkopu života.
Autor Láďa, 05.04.2009
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí