Sbohem!

Sbohem!

Anotace: Pro mojeho Čika :(

Poslední kapka spadla,
piliny ještě naposled nasákly chladnou vodu,
ještě dýchal, pak už teplota těla spadla pod bod mrazu,
není slyšet ani tlukot srdce,
slza vyskočila z oka prudce,
po tváři se koulí,
jeho tělo se v rohu choulí,
nestačila jsem mu dát sbohem, omluvit se ani poděkovat,
odešel tak náhle, teď bude už jen odpočívat,
už je pozdě na to zpytovat,
navždy budu se proklínat,
už chci ti dát poslední sbohem,
jen prosím, nezapoměň!
Autor Mushroom, 05.04.2009
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: PoeziGirl, Kapka, Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st!

08.08.2009 08:50:00 | PoeziGirl

Vítej na Literu! :) Pěkná smutná básnička, ale neboj, zase bude líp, uvidíš.

05.04.2009 15:22:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí