A co když už nemáš na vybranou...

A co když už nemáš na vybranou...

Anotace: napadlo mě to tak nějak náhodou

Co uděláš?
když zklame tě svět, a nic už cenu nemá...
Co uděláš?
Když není cesty zpět, a jeho tvář je němá...
nenapovídá a jenom smutně hledí..

Co stane se
když konec tvůj a konec jeho se již blíží,
když něco, co není NENÍ vidět vám stále cestu kříží?
všichni to vědí...
a tebe v očích to, co plane,
svědí...
Autor TrendyGirl, 05.04.2009
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc otazek a malo poetizmu, priste bych to dala naopak ;)

05.04.2009 19:51:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí