Já jen skočila

Já jen skočila

Anotace: není to myšlené sebevražedně...je to náznak toho že se ocitám na okrajích kvůli někomu jinému...my dělám poslední krok...

Stojím na okraji propasti
A dívám se dolů
Cítím se jako v pasti
A to jen protože nejsme spolu
"Kolik sebevrahů tady skončilo?"
Sama sebe se ptám
"A kolik jich skočilo?
Kolik jich já sama znám?"
Budu jen další rozmázlá čmouha
Na samotném dně
Kam zmizí všechna má touha?
Kdo bude oplakávat mě?
Udělat jeden pouhý krok
Mi bohatě stačí
Jeden maličký skok
A můj konec to značí
Jsem rozhodnudá
Já to udělám
Má mysl je sice pohnutá
Přesto průchod emocím dám
Ale ne vinou svou tu stojím
A sama se bojím
To ty si mě na okraj propasti strčila
Já jenom skočila
Autor Kačííí, 05.04.2009
Přečteno 236x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Pepec, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak bych nejradši skočila do propasti..nejlíp pořádně hluboký...
Skvěle napsaný...ty pocity v tom jsou krásně cítít...ST

05.04.2009 21:26:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí