přez kaluže

přez kaluže

Anotace: ..

K ránu když
spřetrhali z noci cáry
tak se mi zdálo
že vstal jsem z kryplkáry
a vyšel do polí
tou cestou úvozovou
v lukách
až k božím mukám

Na nohách bosých
cítil jsem šutrů hrany
a teplo hlíny
ty polí lány
..voněly potem z dřiny
teď vzbuzen
čumím do peřiny
a haksny v bezvládí
leží tu jako sliny
mezi nedopalky
zas jsou mi vzdálený
cesty a dálky.
Autor zenge, 05.04.2009
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, NikitaNikaT., Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlas s komentem pode mnou... lépe bych to nenapsala.

06.04.2009 15:46:00 | NikitaNikaT.

Silná a pravdivá poezie.

06.04.2009 11:11:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí