Dopis z bitvy

Dopis z bitvy

Anotace: Pláč s křikem se prolíná..

Ověnčený slávou z pasáží.
Mistr se pokusí uhádnout číslo.
Lidé si prstem ukáží.
Tohle je dopis z bitvy právě to přišlo.

Vzívání špatných sil z nejhlubšího podsvětí.
Jak střepina hlavou myšlenky proletí

Bída a utrpení nic lepšího jinde není.
Plameny se olizují všechno živé upalují.

Brnění zaseklé do celého těla.
Mnohdy stačila jenom jedna střela.

Se smrtí pokoušíš se férově prát.
Nemysli si,že se ti nic nemůže stát.

Pro vítěze triumfální vítězství.
Mistr se pokusí uhádnout číslo.
Kolik je lidských obětí.
Tohle je dopis z bitvy právě to přišlo.

Prach a krev.
Cáry střev.
Pláč s křikem se prolíná.
Prach a krev.
Cáry střev.
Každý tuhle bitvu proklíná.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 19.10.2005
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Issa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí