Adresát nenalezen

Adresát nenalezen

Anotace: Tak tohle už bylo naposledy!..??

***
Kartáčem z rýže
Drhnu nápisy
psané jablkem planým
Čmáral je kdosi
po mých zdech...

Ruce se třesou
Kolena měknou
Tají se dech

....Adresát nenalezen....

Vzpomínky
ozbrojenou kolonou buněk
roztrousím skleróze
po zádech
Raději ať zhloupnou...

Odlehčí se
strunám napjatým
Větru nastavená vlákna
loutnou
mých boků rozvlním
Přehluším
tamborovo tklivé vytí

Elektrická kontrola
kardu grafem:

„Ještě žije.“
„Žije.“
„Tepe.“
„Cítí...

Z hloubky
vyvalí se
ukřivděný dým..

A zmizí.

Zůstala rez.

Ale dokonale Ryzí.
Autor zvířenka, 05.04.2009
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: Bean, Marupiara, Kapka, Mbonita, enigman, Radek.oslov.Šafárik, hanele m., WAYWARD, labuť, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě žije..
a navíc..
nerezaví..
i když je znavená..
ona i bůh ví..
že jí ještě semtam
nějaká ta nálada..
znaví..

16.05.2009 17:01:00 | Bean

ryzí verše:-)
ST

06.04.2009 13:58:00 | Mbonita

vyrýžovaná...

06.04.2009 09:50:00 | enigman

napsané kouzelně

06.04.2009 06:56:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí