Ako ruža

Ako ruža

Život môj je ako zvädnutá ruža,
ktorá padá do priepasti plnej ohňa.
Ta ruža bola krásy plná šťastia,
dovtedy - čo prišla na rad láska.
Láska, čo by mala byť svetlom môjho žitia,
je len plačúcou z bolestí - tmou,
či je záchrany pre svet,
meniaci sa v prach?
Či je dôvod mať obavy a strach?
Autor Raziel PsyDearth Characith, 06.04.2009
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: jita.1965, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí