Šachy

Šachy

Anotace: hra kterou neumím =)

Šachy

Pár kostiček - černá, bílá,
Král s královnou si sobě věrná
věž ta hlídá po boku,
hrdá je na každý tah.
To střelec prudký - často přestřelí,
pak plný citů -
rád se přitulí !!

Koně jak v prérii otěže tíží,
dusotem kopyt - lehkostí vánku
se k sobě blíží.
Pěšák ten statečný ,
v popředí stojí - čeká …
Kdy udeří černá, bílá.

Král s královnou
na šachovnici zbrojí ….
Leč rozťala se jejich
srdce věrná !!

Šach, Mat !!!
Autor Tanzania, 06.04.2009
Přečteno 348x
Tipy 17
Poslední tipující: batůžek na motorku, Kozoroh 1, Indigo, Zasr. romantik, Tacca, NikitaNikaT., Juraj Hrom, jedam, MishaX, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prohra neb výhra,osud vše hlídá...

01.10.2009 11:08:00 | KALI MERO

Nabízím remízu, veršotepko něžná!;o)))

22.05.2009 19:49:00 | Kozoroh 1

Prostě skvěle napsané... život sám... tak reálná jsou slůvka Tvá. ST! za obsah.

08.04.2009 21:19:00 | NikitaNikaT.

pat...

06.04.2009 13:09:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí