Nekroláska

Nekroláska

Anotace: proč ne...když je láska až za hrob :)

Mé tělo leží si
poklidně na loži
Nic nechce už
po ničem netouží

Oči má zapadlé
a tak trochu kalné
Kdo zaplatí za něj
tak drahé „balné“?

Ra’e vrhá na něj
Sluneční slzy
Setmí se a nastane
staletí hrůzy

Nehybně leží mé tělo
a vzývá nadčlověka
Jen pramínek krve
z modravých úst mi stéká

Ten jediný pramínek krve
živí je
Stéká ti na dlaně
a prosí je

ať pohladí mé
neživé čelo
ať spojí se s mým
zase tvé tělo

Polibek dala jsi
mé mrtvé schránce
což ve mně vzbudilo
instinkty samce

Neživou rukou jsem
tě k sobě přivinul
tak jako dřív –
jako bych nezhynul…

Na klín jsi mi dosedla
docela vzrušeně
sama ses divila
jak bylo kamenné
mé chladné pohlaví…

Tak sis ukojila
svůj tajný chtíč –
a pak jsi přinesla
ze sklepa rýč –

a celá vzrušená šest stop jsi kopala…
Autor Chašmodský, 06.04.2009
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: AndyKo, NikitaNikaT., Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak z Kytice :-D Andy

27.04.2009 15:48:00 | AndyKo

Mno, každý má chutě své.

24.04.2009 14:18:00 | NikitaNikaT.

;-)

24.04.2009 00:53:00 | Lité

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí