Jeden den...

Jeden den...

Anotace: :):(

Jeden de jsem smutná, druhej veselá,
takhle to chodí pořád, pořád dokola.
Jeden den jsem šťastná druhej bohužel ne,
takhle to chodí každej druhej den.
Jeden den se směji, druhej den vzlykám,
na tohleto vopáčko už si raděj zvykám.
a zase už ten smutek, pak ty radosti,
pořád se to opakuje, to je ke zlosti.
Autor MC Lena, 06.04.2009
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nojo, je to smutnej stereotyp.. velká houpačka.. ale jde to změnit, jde

06.04.2009 18:11:00 | Thesssinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí