Nejsi

Nejsi

Anotace: Nevím....

Nejsi a nehodláš už být,
tím vším neopakovatelným.

Nejsi a já tě stále cítím,
Tvůj úsměv, naklonění hlavy, věčnost.

Nejsi i když jsi tak blízko,
stačí jen kousek naděje.

Nejsi a i tak jsem naplněná Tebou,
každý kousek mého já.

Nejsi definice nicoty
a já to cítím jinak.

Nejsi a i tak jsem schoulená v tvém náručí.

Nejsi a já zustávám.....
Autor zlutasekk, 06.04.2009
Přečteno 332x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Mounkey, Kapka, TAORA3, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavé pojetí, které působí tak reálně a smutně.

08.04.2009 21:15:00 | NikitaNikaT.

Jde z ní cítit moc smutku...jinak povedená!

07.04.2009 10:31:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí