Čas utíká

Čas utíká

Anotace: ...

Poslední uličkou
prochází stín šedavých vrásek,
co mění tvou tvář k nepoznání.

Odraz slunečných dotyků
sklí se v temných rýhách osudu.
Stejnou měrou
měří váhy chyb a omylů.

Pospěš,
čas utíká
a hodiny odbíjí půlnoc.
Autor Paulette, 06.04.2009
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro me je to hodně myšlenkové dílko. Zajímavý obsah. St!

08.04.2009 17:25:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí