Romana

Romana

Anotace: "K" - občas by člověk neměl být sobecký, a tak v nesobecké chvíli pro tebe Romčo :)

Princezno, s vlásky ze žlutého kovu,
proč skláníš,stále, hlavu směrem dolů?

Růženko, s ruměnými líčky,
nezamykej prosím ! Své srdce těmi klíčky.

Vílo, s vůlí víc jak vlídnou,
co pleť máš jako perličky, neskonale bílou.

Zůstávej ..

Na obzoru loděk malých,
na dosah těm dokonalých,
chvílí ..

Jako je .. když vysloví se písmena,
co byla tobě vražena..
nejen do uší..

....

Zlato je "R"yzí - jako srdce Tvé,
Bez podmínek pro blízké nekonečně "O"ddané.
"M"ilující bez výčitek, nenávist a záště.
"A"lergická na intriky, podvody a lháře.

"N"ekonečná pochopení, vlídnosti a citu,
jako "A"kord začinajíc v písni každou větu ..

...jsi začátkem - pokračujíc v nekonečný příběh..
V životě každého, kdo tě má rád..
Autor Analisieren, 06.04.2009
Přečteno 278x
Tipy 16
Poslední tipující: carodejka, excited, Holis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Jiparo, 6thSun, vapiti, Romana Šamanka Ladyloba, Mademoiselle Drea, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

nádherné..

15.04.2009 20:04:00 | excited

To je detail :)

12.04.2009 11:50:00 | Analisieren

Jsem taky Romana,
len vlásky mám také no,
spíš kaštanové

06.04.2009 22:50:00 | Romana Šamanka Ladyloba

jéé ;-D - děkuji - klaním se - to abych skryla slzičky dojetí

06.04.2009 22:48:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Pěkně vyjádřené city k blízkému člověku .)

06.04.2009 22:08:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí