Moje duše, moje krev, slzy a žal _ a radosti mezi řádky

Moje duše, moje krev, slzy a žal _ a radosti mezi řádky

Anotace: Báseň/Ne_báseň, pro ten podivný pocit co mě objímá..

Bloumám
s imaginárním kamarádem
který má
havraní vlásky
a úsměv všech úsměvů.

Moje duše
moje krev
slzy
a žal.

Bláznívý nápady
plný nadějí
a ztracených snů
bez hranic
vyplněný
v jiný realitě.

Tak trochu
pokroucený vnímáni
světa a všech
co sem patří
-byť násilím.

S rukama
v kapsách riflí
kapucou
přes hlavu
písničkou
v uších
a podivným smířením
někde uvnitř.

A země se točí
a nebere ohledy
na Slunce
a jeho
krásnou tvář.

Divný krásy
a nový věci
schovaný
někde poblíž
se ukazují
a hřejí
- jako tvoje dlaně.

V tichu
tlukot srdcí
splašených
plných
života
a vášně.

A nedopsaný
kapitoly
našich životů.
Autor *whatsoever*, 06.04.2009
Přečteno 386x
Tipy 20
Poslední tipující: Markéta G., Churry, zlomený a nanicovatý -__-, Alex Foster, Holis, ewon, NikitaNikaT., LucQa, Kapka, Anewue, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! je za myšlenkový obsah.

07.04.2009 19:54:00 | NikitaNikaT.

pro mě ST

06.04.2009 23:20:00 | Anewue

Dokud nejsou kapitoly našich životů dopsány... je to dobře!

06.04.2009 23:04:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí