Nad Věcí..

Nad Věcí..

Anotace: .

Jeden špatnej den
a jsem v tom zas
noční můra, sen
chci zastavit čas.

Tahle dávka dá mi,
snad co jsem heldal, cíl
coura mezi ženami,
chtěla by, bych já shnil.

Kouřím crack, kokainu pár gramů,
tahle čára nemá spád.
Šňupu smrt, nelámu si hlavu.
Už nejsem ten, co má rád.

Do žil si pustím své druhé Já,
a budu se svíjet v agonii,
jsi jedna z možností co život dá,
mé chvilkové dětské ironii.
Autor Roger, 07.04.2009
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: Talla, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí