Pro Klárku

Pro Klárku

Anotace: Vánoční-nevánoční, pro děti i pro dospělé

Až večer prostřeme stůl,
pod stromek sejdou se dárky
a oči princezny Klárky
zazáří jak světla svíček.
Hodiny odbijí půl,
noc vede zbytečné války
a lidé z blízka či z dálky
na chodník sypají sůl.


Medový spánek a skrýš,
nevinné kocouří hrátky.
Jen občas vystrčíš drápky,
jak malé rozverné lvíče.
Sama si potichu sníš,
jen žádné sváry a hádky.
ještě si věř na pohádky.

(Alespoň dokud se neprobudíš.)
Autor milancholik, 07.04.2009
Přečteno 281x
Tipy 9
Poslední tipující: Jenda P., Holis, padající do neznáma, nejsembásník, Kapka, MishaX, ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně zveršováno...

21.04.2009 11:00:00 | Jenda P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí