Spod ľad

Spod ľad

Anotace: ...jak som to cítil tak som to písal... 19.6.2006

Sbírka: Z láskyplne(j) náruče smrti

Ó najkrajšia a najmocnejšia matka príroda,
ktorá vládneš kúzlam nočných svetov...
cítíš slová starých múdrych pútnikov,
že najbližšia jar je láska...
Ó najmilšia a najjemnejšia z vôni krásy,
oslov slnce nech ten najtemnejší les,
ja sta tisíce jabloní rozkvitnutých plný
a prebudený prekliaty zo snov sa vynorí...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 07.04.2009
Přečteno 246x
Tipy 1
Poslední tipující: jita.1965
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí