Pripravený na odchod...

Pripravený na odchod...

Padá do nás,
točiaci sa svet.
Prišiel z odchodom rána,
odkiaľ slova -nikdy niet...

A nemé básne snov,
v slnci vpísané,
otvárajú rov,
nebom prikryté...

Ešte horí plameň osudu,
čo nádej vo mne hasí.
tou ranou v hĺbke odchodu
a slzám krutej krásy...

Vystúp z mračien,
duša temná.
uhas plameň,
môjho svetla.

Nech len srdce chráni,
mojej lásky dary,
ktorá na nebi žiary,
ako mesiac, v slzách pravý...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 07.04.2009
Přečteno 256x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je zajímavé

08.04.2009 06:55:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí