Óda na 7B

Óda na 7B

Anotace: ---

Sbírka: Výkřik do tmy

My sedmáci jsme rošťáci,
holky, kluci darebáci.

Mezi námi nejsou zrádci,
jsme tu jenom samí máci.

Známky máme pro kočku,
kupujem si žvýkačku.

Se zmrzlinou od Antona,
utíká nám príma škola.

Pověst máme nejhorší,
rodiče nás zahluší.

Zachrání nás konec roku,
příště budem lepší – trochu!
(1992)
Autor VaR, 07.04.2009
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí