V oku..

V oku..

Anotace: .. Jupitera

Tohle je přímý přenos
z planety Jupitera
k Venuši ved mě Eros
spletl si směr, mizera

mám vstup pro televizi
lájf, z velikýho oka
dokud v něm sám nezmizím
(co jiné z toho kouká?)

podemnou zuří bouře
věž gigantických vírů
proč spletl sis nemoudře
planety ve vesmíru?

těch pár slz co mi z oka
do oka obra káplo
již nevidím, slzy cvoka
jsou déšť, až teď mi zaplo

v přímém přenosu prší
že co je zvláštní na tom?
vítr ty kapky suší..
(na Na plus Cl atom)
Autor Petbab, 07.04.2009
Přečteno 279x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, toužím.jít.dál, Juraj Hrom, Lota, Simísek, labuť, enigman, Mbonita, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu velmi zajímavá básnička a jak jinak, povedená ...

09.04.2009 11:58:00 | toužím.jít.dál

Zajímavé a čtivé, vede Tvá slůvka lehce k zamyšlení.

07.04.2009 18:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí