Trošku si ztraceni v noci...

Trošku si ztraceni v noci...

Anotace: Noční procházka Prahou ve dvou...

.........................................

Trošku si ztraceni v noci

Já mířím ke Karlovu mostu
pod klenbou podloubí
okouzlena nenadálým tichem
jen kroky mé...
...jen kroky mé?

Útěcha, že mě následuješ mizí,
za mnou prázdnota
tak vracím se zpět na rozcestí
a vidím jak míříš k metru...

...následuji Tě
skryta ve stínu s úsměvem šibala
Ty se však neohlédneš
jdeš stále vpřed...

Mám strach, že až budeme souzeni
Ty mne opustíš a necháš samotnou stát...

Moc dobře vím,
že ten kdo víc miluje častěji prohrává...

Netušíš...
...budu to já
Autor Manon.H, 07.04.2009
Přečteno 327x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, labuť, WAYWARD, Mbonita, floreciente, Kapka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta báseň je hlavně moudrá..
kdo více miluje..vždy více trpí
je to citová investice..tak to je
ST

07.04.2009 19:58:00 | Mbonita

wau.....tak trošičku mě tohle dostalo.......wau

07.04.2009 19:52:00 | floreciente

... ST!

07.04.2009 19:00:00 | Kapka

Zajímavý a hloubavý závěr...

07.04.2009 18:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí