Už to stačilo..

Už to stačilo..

Anotace: nemyslíš?

Zešednul obraz naší lásky..
pomalu odcházíš z mého srdce pryč..
Smutkem ze samoty tiše se ploužím
a doufám,že brzy někdo najde od mého srdce klíč.
...ten správný...
Ty si ten šťastnější..ty si ho jen předal.
Pomalu vyplouvám z moře mé hořkosti,
začínám se usmívat na svět..
Vždyt země je plná lásky,hojnosti..
Stačí se jen rozhlédnout..
Zbořím ty pomyslné barikády,
co kvůli tobě jsem stavěla..
Nechci jen zoufat nad tím jakej si parchant,
ne to jsem vážně nechtěla...
Scházím se sebe černý šat smutku,
pro tebe je škoda mých slz..
ty si ten kdo pouta zpřetrhal..
ty si ten kdo zastavil vůz..
Jednou třeba poznaš,že byla to chyba...

**omlouvám se za "parchant",aleja to tam musela napsat,tak se na me pls nezlobte
Autor Natalie Kolářová, 19.10.2005
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naty krásný:) svět je plnej krás a radostí a někdy se neumíme jen dobře dívat abychom to všechno viděli..Ale někdy za to, že nevidíme můžou jenom slzy..ty stačí utřít a prohlédnem..

19.10.2005 16:31:00 | makretka

Jo! A fajn, že jsi konečně prohlédla, uviděla všechny ty krásy světa...

19.10.2005 14:43:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí