Bohužél.

Bohužél.

Anotace: pardon za chyby :-)

Říkám si jak moc blízko jsi mi byla,
a za takovy okamžik jsi se mi oddálila.
Tak moc jsi mi rozuměla,
jak kdybys stále do měho života patřila.
Nebyl to jen pouhý sen ?
Tak moc št'asten a za nedlouho hodně raněn.
V tvém polibku byla tak nadherná slast,
která země vše hrozného dokázala vyhnat.
Ted' bez tebe nemohu být,
snad časem bude líp.
Tvůj nádherný smích,
Mi chybý stále víc a víc.
Stále přemýšlím proč se to stalo,
a zabránit se tomu nedalo.
Autor pucis, 07.04.2009
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí