Jen Vám

Jen Vám

Anotace: Jistě víte, co se stalo v L´Aquile v Itálii... Jistě jste slyšeli, že zemřeli dva mladí studenti... Tohle je psáno pro ně, i když si to nepřečtou... Ano, já je znala. Je to neskutečná tragédie a... slova nějak dochází...

I když neznali jsme se příliš,
já vás měla ráda.
Studenti, chytří, nadaní…
Odměna to měla být…
Teď? Teď nebudeme mít klid…

Příroda krutá zdá se nyní být,
vždyť jinak by vás nechala žít.
Mladí, život před sebou…
Zemřeli jste však v troskách…

Naše tváře zahalí smutné šátky,
rty poklesnou smutkem dolů…
Vy… Budete nám chybět.
Kapka za kapkou… Slaná voda.

Proč? Proč zrovna vy dva?
Vždyť jste nikomu nic neudělali..
A při pomyšlení, že jsem tam mohla být i já,
jímá mě hrůza… jen několik slov zachránilo mě a další dva.
Ale vy, kteří do Itálie původně chtěli,
vy, vy jste zemřeli…

Tragédie, Pardubice se zahalí do černé.
Upřímnou soustrast rodinám.
Snad víc nelze k tomu říct,
neboť ostatní slova se ztrácí
v tom našem srdcetrhajícím pláči.
Autor Wyrda, 07.04.2009
Přečteno 255x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...za ně ST,po půlnoci vložím svůj výplod,na počest všem

07.04.2009 22:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí