Lež

Lež

Anotace: ...

Sbírka: Kniha života

Vysvlečená z kuže,
kterou stále mění,
myslí, že vše může,
místo květů trní,
co zaseje sklidí,
do úst, když se vkrádá,
poctivého šidí,
ukáže ti záda.
Běh na dlouhé trati,
s cílem vytrvat,
jednou se vše vrátí,
náhle příjde pád,
tak jednoho rána,
slepě zastaví,
starší, vetchá dáma
a vlastní obavy
chytí ji jako koně lasem,
nad hlavou kříž a zlomí se v pase.
Autor Akrij8, 07.04.2009
Přečteno 368x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Ariella13, Kapka, Simísek, just me, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak na to nemám slov... opravdu moc povedené...

10.04.2009 22:58:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí