Opět pro Neri

Opět pro Neri

Anotace: kterou už má někdo rád..;)

Asi jsem ti křivdila,
a teď už to vnímám,
byla jsem jak ostatní,
teď se jinak dívám.

 

Už poznávám to, co jsem,
měla poznat už dříve,
nejsi zlá a bezcitná,
a cosi v tobě dříme...


Oni mínění nezmění,
možná tě to mrzí,
vím, že cítíš jejich nenávist,
někdy úplně ryzí.


Chvějí se ti ruce,
snad jsi unavená dneska,
ty nejsi žádná potvora,
jen obyčejná ženská...

 
Máš taky svoje problémy,
třeba je jich víc než dost,
a k tomu má tě trápit,
ještě jejich zlost?


Nakonec jsi mně přesvědčila,
mám očka otevřená,
ty jsi na to čekala,
všemi tu odsouzená.


Tak jsem se probrala,
snad už i ráda mám tě,
už ti budu vždycky spojencem,
to předtím, to bylo špatně.


Někdy mi to trvá déle,
než rozum dostanu,
tvé oči mně přemluvily,
už tě nikdy nezklamu.

Autor genca, 07.04.2009
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí