Když mohtnost snů se ve tmu řítí

Když mohtnost snů se ve tmu řítí

Anotace: ...

Když mohutnost snů se ve tmu řítí
a z plamenů jisrky zbydou v oku,
pak naděje mlčí, cos chtěl, cvoku?
Když mohutnost snů se ve tmu řítí.

Když vše, co sis přál, uvízlo v minulosti síti,
co vlévá mdloby do tvých boků,
pak drtí tě číst si tuto sloku,
to tesknota se v hloubi duše vznítí.
Autor Faust88, 08.04.2009
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: 11prdelka, crac, Kapka, Katyně
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí