SNĚNÍ O ŽITÍ 96

SNĚNÍ O ŽITÍ 96

Anotace: Jak by to bylo asi krásné, to by byl klid.

Sbírka: NeBásně

Mrtvým já býti,
tak nemusím žíti.
Já můžu jen sníti,
co je to žití?
A klid jen tam míti,
jak na dlouhé niti.

Na tělo splihlé,
tuhé a shnilé
já koukám se z nudy.
A kudy kam? Tudy.

A kořeny květin
já vidím jen tady.
Hlavně že neumřu
v hrobě mém hlady.
Autor novcus, 08.04.2009
Přečteno 328x
Tipy 1
Poslední tipující: boomslang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí