budeme si přát

budeme si přát

Anotace: napsal sem to kdysi v dávné pubertě.

Sednu si na okno a budu si přát, abys byla blízko mě
je totiž hluboká noc a slunce je zakleté
zakryté hluboko uvnitř nás
v nás, kteří nevěříme
že znova kdy bude hřát
a proto se do tmy uchýlíme
sedneme si na okno a budeme si přát...
Autor ratvasilis, 08.04.2009
Přečteno 260x
Tipy 4
Poslední tipující: Džín, Radek.oslov.Šafárik, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí