Tomáši

Tomáši

Anotace: Tobě někdy mě vážně vysíráš...ale stejně tě mám ráda.

Tome, Tome, Tomáši, kam já Tě jen přiváži?
Do sklepa či do garáže.
Postavím si k Tobě stráže.
Hlídat budou buldoci.
Od rána až do noci.
Doufám, že Tě pokoušou za ty Tvoje neduhy.
Dám na Tebe popruhy.
Potom Tě odnesu daleko do lesa.
Prodám Tě třeba za pesa.
To máš za ty drzé řeči, už Ti sháním uchazeči.
Nikdo nechce koupit Tebe, snesu já Ti modré z nebe.
Autor mexx, 08.04.2009
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Barpob
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hodně zajímavě napsané, ale docela zábavné.

08.04.2009 22:24:00 | NikitaNikaT.

Úsměvná.. Jednoduchá.. Tip! =)

08.04.2009 20:20:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí