Tuším tě

Tuším tě

Anotace: snaha zachytit ten pocit...

Tuším tě kdesi, tuším tě stále
Vnímám tě přes clonu ticha
Přes závěj mlčení dostat se nelze
Zlomil jsi mě, padla krutá pýcha

Zpomalený pohyb mých rukou mě zaráží
Srdce mi bije, jak spěchá jen dítě
Ale ten spěch vůbec nic tady nezmění
Stojím i s životem, když nevidím tě

Všechny ty řeči, prázdná slova milenců
Těm věřit neumím, jsou krátká a odvanou
Stála jsem, čekala
Jako mlha se rozplynou

Všechno to vím, stojím, asi naslouchám
Jak mám jim říct, že to tak už je psáno
Ptám se, však tmy jenom, na koho čekat mám
Kdo bude se mnou, až přijde ráno
Autor M22RainBird, 08.04.2009
Přečteno 250x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, Petbab, Kapka, Verena, mamina, NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou to přijde...

08.04.2009 21:47:00 | zlutasekk

tušíš velmi dobře, těším se na další básničky

08.04.2009 21:41:00 | Verena

Líbí se mi obsah, je zvláštní, ale přitem do sebe cosi má, je působivý, některé obraty facinují. ST! za obsah.

08.04.2009 21:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí