Hlouposti z milosti

Hlouposti z milosti

Anotace: Taková blbost pro jednoho kamaráda:)

Sype se kamení sype,
na mě i na Tebe ...hňupe...
Kradou nám štěstí kradou,
vykoupená smrt ...vaší zradou...
Bodaly jsme anděla bodaly:
,,Bolí Tě to?" drze se zeptaly.
Hrávaly jsme karty hrávaly,
z maličkejch věcí ...velký se stávali...
Kopaly hroby kopaly,
mě i Tobě v jednom ...skromně...
Braly jsme lásku braly,
letmo se na sebe ...(po)usmály...
Brousily čepele brousily,
dýky a nože leskem nás ...rdousily...
Autor Scream Silence, 08.04.2009
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc povedená báááááááááááááááásen!!!

18.05.2009 18:18:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí