Ismyace

Ismyace

Anotace: Malé noční zamýšlení nad úskalími akademického života.

Možná si to trochu slíznu,
však uprostřed všech možných ismů
teď právě tíhnu k anarchismu
Neboť se najdou také tací
kteří uprostřed všech -Ací
s klávesnicí vztekle bací
a ladně na postel se kácí
V ACÍch mají všechny ismy
svoje věrné podobizny
žonglují si s aforismy
a smysl se kamsi ztrácí.
Každá -ace, každý -ismus
je horší než komunismus
vyčerpává organismus
a přidělává práci ;)
Autor Bossman, 08.04.2009
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, líbí :)

08.04.2009 23:29:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí