Kdy už vzlétnu

Kdy už vzlétnu

Anotace: o dávném přání

Jak moc musím chtít
by mě vítr vzal
se mnou chtěl by být
a můj sen se stal
skutečností
mít tak křídla snová, vzlétnu
s maličkostí
nejen ve snu
jak moc musim chtít
dotknout se nehmotné oblohy
s ptáky být
nepoznat lidské neduhy
(mít klid a žít)
kdy dávné přání dojde naplnění
kdy spatřím z nebe matku zem
to musím padnout v nekonečné snění
a navždy stát se andělem
Autor Janika, 19.10.2005
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..moc pěkná...slova hezky v řádku...příjemná na pohled..

19.10.2005 16:26:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí