dnešná

dnešná

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=RHonS3QOXME

Sbírka: O vánku v jahňadách (alebo Na cudzom území šťastie pramení)

daruj hodvábu dotyk celkom bez zábran
som žena som prekliata i milovaná
zrána
ked ešte spíš a spím
pokožka dýcha napätím ten hodváb ticha
za mňa dýcha
cestami stratenými môžme ísť raz v roku
bok po boku
úlety pády víťzstvá a prehry
priestory šíre bez hraníc
nič nedáš pokiaľ máš len nič
ale z odkvapov kým kvapká
voda živá, sladká
rozdelť šťastie treba, je ho dosť no je aj na prídel
tak z neho ber
daj veciam meno, slobodu a tvár a hlas
daj im myšienku, podobu a jas
v šumení stromu, v reči vtákov a tiež v sebe
hľadaj,
tam všade môžeš nájsť
a zistíš, že dnes a rovnako aj včera
sa činom iba láska meria
podaj mi ruku nedívaj sa za seba a nemaj strach
život ťa nájde aj v tých najtemnejších uličkách
Autor sophia92, 09.04.2009
Přečteno 311x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, enigman, fab four, Petbab, WAYWARD, hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hedvábný dotyk...

12.04.2009 14:26:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí