Pro Pepu ...

Pro Pepu ...

Anotace: v sobotu zemřel a dnes je rozlučka. Tak se takto loučím za sebe ...

Popil jsem,
vzpomínal,
pobrečel,
odnesl,
zapomněl,
pochopil,
vyzvedl,
litoval,
obdivoval,
podnítil.

Ale smutek nad jeho odchodem,
stále tu ve mně zůstává.
Pepo, nechť je ti domovem,
obláček a dálava modravá.
Autor Troubelín, 10.04.2009
Přečteno 302x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí