Taková ...

Taková ...

Anotace: jedna taková ... malá myšlenka

Tak jsem tady
ve vytoužené chvíli
planá slova... pšt
naslouchej mým krokům
šustot froté ručníku
který padá k mým nohám
je služebník zneužitý
jako i ty
očarován svazuješ
mé křivky pohledem
výzva k pohlazení
a tvůj letmý dotek
a pak...
raději zmizím

jsem už taková...
Autor Mische, 10.04.2009
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí