Sen

Sen

Anotace: ...

Svíce v pokoji už zhasla,
moje srdce potichu usíná.
Nořím se do lásky plných snů.
S tebou krásně prožitých dnů.
Vidím tě ke mně přicházet
a slunce nad řekou zacházet.
Tichým městem loudáme se
a na sebe díváme se.
slza po tváři mi stéká,
za námi tiše hučí řeka.
Tvoje rty se blíží k mým,
cítím tvůj dech u mých úst,
já to chci znát, tak to zkus.
Na jednou jako po šimrání,
tvoje rty se odváží políbit si mě lehce.
Autor lucajda89, 10.04.2009
Přečteno 327x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Kapka, Mounkey, s.e.n, Lilly Lightová, Květka Š., Kubino 2, Emira, strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná!Stéčková

12.04.2009 12:06:00 | Mounkey

Líbivá zamilovaná básnička. Hezky se čte.

12.04.2009 06:52:00 | s.e.n

Tak ta se mi od Tebe moc líbila! ST

11.04.2009 13:04:00 | Lilly Lightová

juuu, moc krasne...

10.04.2009 19:52:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí